lopende band

Een productielijn van het graafwerktuigvervangstuk impliceert typisch de volgende stappen:

 

Ontwerp: De eerste stap is het vervangstuk in het leven te roepen die CAD (CAD) gebruiken software. Het ontwerp moet nauwkeurig zijn en de vereiste specificaties ontmoeten.

 

Materiële selectie: De volgende stap is het geschikt materiaal voor het vervangstuk te selecteren. De materialen moeten sterk, duurzaam, en kunnen de ruwe voorwaarden van graafwerktuiggebruik weerstaan.

 

Productie: Het vervangstuk wordt vervaardigd gebruikend diverse technieken zoals afgietsel, machinaal bewerkend, smedend, of lassend. De specifieke gebruikte techniek hangt van het geselecteerde ontwerp en de materialen af.

 

Kwaliteitscontrole: Zodra het vervangstuk wordt vervaardigd, ondergaat het het strenge kwaliteitscontrole testen om ervoor te zorgen dat het aan de vereiste specificaties en de normen voldoet.

 

Verpakking en het verschepen: Tot slot wordt het vervangstuk verpakt en aan de klant verscheept.

Door de productielijn, worden diverse machines, de hulpmiddelen, en het materiaal gebruikt om ervoor te zorgen dat het vervangstuk nauwkeurig en efficiënt wordt vervaardigd.

HENAN ZONGHE INDUSTRIAL CO., LTD. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

OEM tribunes voor Origineel Materiaalfabrikant.

 

Als u een vervangstuk op uw graafwerktuig moet vervangen, zorgt het gebruiken van een OEM deel ervoor dat u een hoogstaande, betrouwbare vervanging krijgt die gewaarborgd om foutloos met uw machine is te werken.

 

Wij bieden OEM ook vervangingsdelen voor hun machines aan, zodat kunt u zeker zijn dat het vervangingsdeel u koopt aan dezelfde normen en de specificaties zoals het originele deel voldoet dat met uw graafwerktuig kwam. OEM de delen kunnen ook met een garantie uit de fabrikant komen, die voor toegevoegde vrede van mening kan zorgen.

R & D

R&D-de teams gebruiken CAD (CAD) software om 3D modellen van nieuwe vervangstukken tot stand te brengen. Deze modellen worden dan getest en geraffineerd om ervoor te zorgen dat de vervangstukken aan de vereiste specificaties en de normen voldoen. R&D-de teams voeren het strenge testen en bevestiging uit om ervoor te zorgen dat de vervangstukken aan de vereiste specificaties en de normen voldoen.

HENAN ZONGHE INDUSTRIAL CO., LTD. fabriek productielijn 0